Over ons

De horeca wordt zwaar getroffen door de corona crisis. Zo ook horeca eigenaar Frank Loois. Zijn restaurant De Gulle Graef in Hilversum kwam al snel in de problemen en de cijfers schoten in het rood. Frank: “Ik ben onmiddellijk aan gaan pakken en ben omgegaan naar bezorgen en afhalen want zo kon ik het niet lang volhouden. Op dat moment stapte Elianne (social media specialist), Hidde (sales) en Martin (filmmaker en fotograaf) op mij af met de vraag of zij mij konden ondersteunen hierin.”

“Samen hebben wij nu iets bereikt wat ik eigenlijk niet voor ogen had kunnen houden. De Gulle Graef is ondanks de crisis weer een goed lopend bedrijf geworden.

Ons team

Hidde Strijbis

Mijn naam is Hidde Strijbis en met mijn 21 jaar ben ik de jongste ondernemer in dit bedrijf. Ik zit in mijn laatste jaar van de hbo-opleiding Media en Entertainment Management. Januari 2020 ben ik naar Bali vertrokken om hier de minor Entrepreneurship in Action te volgen, helaas werd dit avontuur door de coronacrisis eerder beëindigd.
Eenmaal terug op Nederlandse bodem werd ik al snel door Frank benaderd of ik wilde meedenken over een bezorg/afhaal systeem voor de Gulle Graef. Sindsdien ben ik hier volop mee bezig.
We hebben veel geleerd uit de transformatie die we bij de Gulle Graef hebben meegemaakt. Uit de kennis en ervaring die we tijdens dit proces hebben opgedaan is het idee ontstaan om GaZelfBezorgen.nl op te richten. Binnen GaZelfBezorgen.nl houd ik mij bezig met de sales en assisteer ik Martin bij het creëren van video- en fotocontent. Met mijn scholing op gebied van media, management en ondernemerschap en vijf jaar ervaring in de horeca kan ik met een vernieuwende blik in ons bedrijf aan de slag.

Martin Wilhelmus

Mijn naam is Martin, 29 jaar en hou mij bezig met het filmen en fotograferen binnen gazelfbezorgen.nl. Ik merkte al op vroege leeftijd dat ik creatief was en doordat een vriend van mij een studie licht, beeld geluid volgde ben ik hierin gerold. Tijdens deze studie ben ik in de horeca gaan werken en zo ben ik in contact met Frank gekomen.

Wat filmen voor mij leuk maakt is dat ik mijn creativiteit kan uiten en ik het leuk vind om op een bepaalde manier een verhaal te vertellen. De coronacrisis heeft flink wat in de war geschopt en vraagt voor een nieuwe aanpak van de horeca waar ik graag onderdeel van wil zijn.

Elianne Luyben

Hallo mijn naam is Elianne en ik ben de social media expert van gazelfbezorgen.nl. Vroeger collega geweest van Frank Loois bij de toenmalige Jonghe Graef van Buuren en na de hotelschool en de Grolsch horeca academie te hebben gedaan ben ik in de reclame en marketing terecht gekomen. Het horeca hart bleef kloppen en na de geboorte van ons dochtertje zijn mijn man, ons dochtertje en ik verhuisd naar Spanje en hebben hier een B&B geopend. Nu na 11 jaar zijn wij hier nog steeds, maar ben ik nu al 8 jaar eigenaar van mijn eigen social media bureau The Socializer. Nadat ik Frank sprak over zijn problemen tijdens de corona crisis aarzelde ik niet en ben ik hem te hulp geschoten om de Gulle Graef razend snel op poten te zetten voor bezorgen en afhalen. Samen hebben we dit op een spectaculaire wijze bereikt en gaan we met Hidde en Martin meer ondernemers helpen! Want samen op afstand is beter dan dichtbij en alleen.

Frank Loois

Mijn naam is Frank Loois, inmiddels 12 jaar eigenaar van de Gulle Graef. De komst van COVID-19 verlamde ons bedrijf. Een bedrijf waar ik 12 jaar mijn ziel en zaligheid in heb gestoken leek in 1 keer door mijn vingers te glippen. Nadat alle regelingen aangevraagd waren en we ons pand weer opgeknapt hadden kwam bij mij de vraag: wat nu? Thuiszittend, omdat ik zelf gevloerd was door het virus, kwam al snel het besef dat de regelingen niet toereikend zouden zijn en dat we als bedrijf op zoek moesten gaan naar een nieuwe business. Onze bezorg en afhaal service ontstond. Door schade en schande geleerd te hebben hoe deze transformatie uitgevoerd kan worden, staan we nu klaar om jouw bedrijf te assisteren bij jullie nieuwe avontuur.

Volg ons:
Over Gazelfbezorgen.nl

Maak uw bedrijf klaar voor de 1,5 meter economie! Start zo snel mogelijk met bezorgen om de omzet aan te vullen tot 80% van de normale omzet.
Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur uw eigen bezorgmodule online kunt hebben en kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft om doeltreffend van start te gaan.

© 2020 Alle rechten voorbehouden.

error: