Frank zijn verhaal

Snel kwam het besef dat de regelingen niet toereikend zouden zijn.

De NOW-regeling betekende voor de Gulle Graef een uitkering van maximaal 65%. Samen met de doorlopende vaste lasten zouden de reserves binnen enkele weken op raken.

Helaas kregen we bij de Rabobank te horen dat we ook niet in aanraking konden komen voor een BNKB-lening, waardoor we snel op zoek moesten gaan naar nieuwe business.

We zijn zo snel mogelijk met het hele team bij elkaar gekomen om te brainstormen over ideeën voor een bezorg-/ afhaalsysteem. Tijdens deze brainstorm hebben we bij acht verschillende bedrijven in de buurt een bestelling geplaatst om te kijken hoe deze bedrijven met het bezorgen omgaan. Aan de hand van deze bestellingen hebben we bekeken hoe wij het als bedrijf wel of niet wilden gaan aanpakken.  Met deze informatie zijn we binnen drie dagen gestart met ons nieuwe bezorg- en afhaalavontuur.

De eerste dag hadden we meteen €2000,- omzet te pakken. Na het eerste weekend waren dit de cijfers: (zie afbeelding)

Binnen een week tijd zijn we opgeschaald van 3 naar 10 en soms zelfs 12 bezorgers.

Waar liepen wij tegenaan:

  • Uitverkochte groothandels;
  • Geen fietsen meer te krijgen;
  • Slechte software;
    • Hoe zetten we een social media campagne op?;en toen ontstond het besef, dat we wellicht wel een bedrag NOW-regeling moeten gaan terugbetalen.

Op een gegeven moment moet de keuze gemaakt worden bij wie je schulden gaat maken. Mede dankzij het succes kunnen we onze leveranciers en personeel blijven betalen en maken we in de toekomst met de belastingdienst een regeling.

Wij kunnen jullie helpen met het opzetten van een doeltreffende social mediacampagne, het gebruik van een betrouwbaar softwaresysteem, die ook in combinatie met het openen van je restaurant een goede mogelijkheid geeft een spreiding aan te brengen tussen à la carte en bezorgen.

Volg ons:
Over Gazelfbezorgen.nl

Maak uw bedrijf klaar voor de 1,5 meter economie! Start zo snel mogelijk met bezorgen om de omzet aan te vullen tot 80% van de normale omzet.
Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur uw eigen bezorgmodule online kunt hebben en kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft om doeltreffend van start te gaan.

© 2020 Alle rechten voorbehouden.

error: